Ракавици за аргонско заварување, големина 9 арт.135-9

Ракавици за аргонско заварување, големина 9 арт.135-9

  • Description

Description

Флексибилна ракавица од козја кожа, со манжетна од поделена кожа од 150 mm.
EN388:2016 – 3121X
Honeywell-USA