Ракавици кожни LUX арт.1Р075

Ракавици кожни LUX арт.1Р075

  • Description

Description

Ракавици кожни, појачани на дланките, палците и околу нив.
Удобни и меки за носење.

Штитат од механички повреди.
Изработени од лицева кожа, рабовите се сошиени од 100% полиестерски конец .
EN388 4133, EN420