SIBERIA COLD STORE Арт. 1P008

SIBERIA COLD STORE Арт. 1P008

  • Description

Description

Ракавици SIBERIA COLD STORE,100% водоотпорна со Tinsulate плетка за топлина. Состав: Нитрил, Полиестер, Tinsulate, водоотпорна мембрана.