Туника женска МОДЕРН Арт.2Т001

Туника женска МОДЕРН Арт.2Т001

  • Description

Description

Туника женска МОДЕРН, со патент, со скриен џеб за ножици и рамка за клучеви. Изработена од полиестер/памук. Состав: Kingsmill 210г.