Чизми до колена Арт. 340

Чизми до колена Арт. 340

  • Description

Description

Антистатик, отпорни на вар, индустриски масла, нафтени деривати, маснотии, киселини, каустична сода, нелизгачки, зајакнати на петица и прсти, со заштита на зглоб. Бојацрна. ЕN 347