Мантил работнички, бел арт.2М009

Мантил работнички, бел арт.2М009

  • Description

Description

Мантилот има предни скриени копчиња, два долни џеба и еден на градите.
Изработен од: Kingsmill 65% полиестер 35% памук 245g.