Чизми до колена Арт. 341

Чизми до колена Арт. 341

  • Description

Description

Антистатик, отпорни на вар, индустриски масла, нафтени деривати, маснотии, киселини, со челична капа и челична табаница, нелизгачки по норма EN 13287/04, зајакнати на петица и прсти, со заштита на зглоб. Отпорни на ниски температури. ЕN 20345 S5