Ракавици за над ВИСОКОНАПОНСКИ ракавици арт.1Р023

Ракавици за над ВИСОКОНАПОНСКИ ракавици арт.1Р023

  • Description

Description

ВИСОКОНАПОНСКИ ракавици.
Ракавици од говедска кожа, со поделена манжетна 150мм.сошиени.
Водоотпорни.

Honeywell-USA