Диспанзер за тампони HL400 MULTI MAX арт.4Д004

Диспанзер за тампони HL400 MULTI MAX арт.4Д004

  • Description

Description

Диспанзер за тампони кој доаѓа во комплет со 400 пара тампони за уши  MULTI MAX SNR35db.
EN 352-2

HONEYWELL