Слушалки VeriShield, SNR 35 арт.4С012

Слушалки VeriShield, SNR 35 арт.4С012

  • Description

Description

Слушалки со голем опсег на димензии кои удобно се вклопуваат на различни големини на глави.
17% поприлагодливи од претходните верзии.
EN 352-1

Производител: Honeywell-USA.

https://www.youtube.com/watch?v=_muKIxqMxuo