Слушалки LON, SNR 22 HOWARD LEIGHT Арт. 420-лон

Слушалки LON, SNR 22 HOWARD LEIGHT Арт. 420-лон

  • Description

Description

Дизајнирани да се употребуваат со шлем. EN 352-2