СЛУШАЛКИ ClARITY TM Арт. 4c004

СЛУШАЛКИ ClARITY TM Арт. 4c004

  • Description

Description

Слушалки коишто идеално налегнуваат на ушната школка.

Меки и удобни за носење.

SNR 25

Honeywell-USA.