Слушалки Thunder T2H SNR30 за на шлем арт.4С009

Слушалки Thunder T2H SNR30 за на шлем арт.4С009

  • Description

Description

AIR FLOW CONTROL ™ ТЕХНОЛОГИЈА, патентираната технологија за контрола на проток на воздухот на Билсом обезбедува оптимално слабеење на сите фреквенции.

Комплетот доаѓа со 3 типа на адаптери што овозможува монтажа на многу видови шлемови.

SNR (dB) 29, H (dB) 32, M (dB) 26, L (dB) 20