Навлаки за чевли за еднократна употреба ПЕ,100/1 арт.8ЕУ006

Навлаки за чевли за еднократна употреба ПЕ,100/1 арт.8ЕУ006

  • Description

Description

Навлаки за чевли за еднократна употреба, 100 комада во пакување.

Состав: полиетилен.

Достапни во плава и бела боја.