Комбенизон полипропилен Арт.8еу007-мк

Комбенизон полипропилен Арт.8еу007-мк

  • Description

Description

Комбинезон изработен од 100% полипропилен, со фиксна капа, наменет за фарбари во комора и за заштита во нечисти средини.