Кондури ниски S3 Тренди арт.3КН038

Кондури ниски S3 Тренди арт.3КН038

  • Description

Description

Кондури ниски, изработени од мека нубук кожа.

Водонепропусни, антистатик ѓон отпорен на масла и киселини.

Нелизгачки со шок апсорбер на пета, алуминиумска капа и
композитно платно во ѓонот.