Одело Пилот Монт Арт. 239

Одело Пилот Монт Арт. 239

  • Description

Description

Одело ПИЛОТ-МОНТ. Од два дела: панталони и палто со патенти. Изработено од материјал 65%пол./35%памук, 245гр/м2