Ракавици Flextril 101, нитрил арт.1Р096

Ракавици Flextril 101, нитрил арт.1Р096

  • Description

Description

Оезбедуваат висока хемиска заштита, одлични карактеристики при работа на влажно и суво, подобрен комфор.
Тестирана на 18 различни хемикалии, нитрилната бариера ги штити рацете од киселини, растворувачи, надразнувачи и други потенцијално опасни материјали.
Ергономскиот дизајн обезбедува удобна поддршка за раце со високи перформанси каде што потењето повеќе не е проблем со технологијата за дисперзија на влага Honeywell.
Honeywell USA