Маска FFP2, Superone 3205 Арт.450-БВ

Маска FFP2, Superone 3205 Арт.450-БВ

  • Description

Description

Со облик на школка која идеално налегнува на лицето, со прилагодлив ластик за околу глава.

Штити од аерозагадување, цврсти и течни аеросоли и прашина, како и доломит.

Honeywell
EN 149:2001+A1:2009
FFP2 NR D