Маска FFP2/V со вентил Арт. 6мас011

Маска FFP2/V со вентил Арт. 6мас011

  • Description

Description

Маска со вентил FFP2/V. Штити од цврсти и течни аеросоли,прашина и доломитна прашина, честички ПМ 2,5 и ПМ 10 од аеро загадување. Ергономски дизајн со ластици со кои има можност за подесување со што се обезбедува маската идеално да налагне на лицето. Вентилот обезбедува полесно издушување и ја редуцира топлината која се создава од дишењето внатре во маската. EN149:2001 EN149 NRD.