Маска заштитна Арт.6мас032

Маска заштитна Арт.6мас032

  • Description

Description

склоплива, повеќеслојна, лесно дишечка, мека, со ластичиња за позади уши.
Штити од вируси, бактерии, прашина, полен, загадување и издуви гасови.
KN 95, EN149:2001 FFP2