Маска PM 100/2 Арт. 427

Маска PM 100/2 Арт. 427

  • Description

Description

Маска нос/уста изработена да овозмо­жи лесна циркулација на воздух и ефикасна заштита која е овозможена со двата филтера. Се користи со комбиниран, механички и гас филтер. EN 140