Маска FFP2 со вентил со активен јаглен Арт. 6МАС016

Маска FFP2 со вентил со активен јаглен Арт. 6МАС016

  • Description

Description

Маска FFP2 со венти со активен јагленза подобрување на апсорпција нанепријатност органски пареа и мириси,со еластичните ленти заварени со ултразвук и издишен вентил со високи перформанси да се намали топлина и да се обезбеди удобност кога се користи во топла и влажна услови EN норми: AS/NZS 1716 (P2) EN 149 FFP2 (NR)