Ракавици нитрилни Арт.129-хв

Ракавици нитрилни Арт.129-хв

  • Description

Description

Изработени од нитрилна гума, отпорни на бензин, нафта, масло, индустриски масти, масти од било кое потекло и алкохоли.Должина 33см, дебелина 0,51мм (8-10) EN388, EN374-3