Кондури ниски Скамоскиате S1P, Lewer Italy арт.339

Кондури ниски Скамоскиате S1P, Lewer Italy арт.339

  • Description

Description

Говедска кожа, антистатик, ѓон отпорен на масла и киселини, шок апсорбер на пета, челична капа
и челично непробојно платно во ѓонот, нелизгачки.
Боја: сива.
EN ISO 20345 S1P
LEWER, Italy.