Маска со активен јаглен специјална серија 5000 OV FFP1/V со вентил Арт.6МАС002

Маска со активен јаглен специјална серија 5000 OV FFP1/V со вентил Арт.6МАС002

  • Description

Description

Маска со активен јаглен специјална серија 5000 OV FFP1/V OV V за заштита од ситни честистчи на прашина и цврсти и течни аеросоли, органски испарувања и заштита од иритирачки и непријатни миризби. Се користи во автомобилска индустрија, градежништво, прехрнбена индустрија, металургија, индустриска медицина, фармација и текстилна индустрија, со фактор на заштита Х 4. Со издишен вентил. Според Европска норма: EN 149 P1 NRD D, OV V