Маска склопувачка FFP1 Арт. 6мас008

Маска склопувачка FFP1 Арт. 6мас008

  • Description

Description

Маска FFP1. Штити од цврсти и течни аеросоли,прашина и доломитна прашина, честички ПМ 2,5 и ПМ 10 од аерозагадување. Се употребува во текстилната, дрвната, фармацевтската, цементната и металната индустрија, земјоделството, градежништвото и рударството.

EN149 NRD

Производител: HONEYWELL SAFETY-USA