Маска за дишење FFP1 NR Арт. 453-ХВ

Маска за дишење FFP1 NR Арт. 453-ХВ

  • Description

Description

Маска FFP1. Штити од цврсти и течни аеросоли,прашина, честички ПМ 2,5 и ПМ 10 од аерозагадување.

Се употребува во текстилната, дрвната, хемиската, фармацевтската, цементната и металната индустрија, земјоделството, градежништвото и рударството.

Сертификат по европска норма: EN 149:2001+A1:2009

Производител: HONEYWELL-USA