Маска FFP3 SUPERONE 3207, Арт.6МАС028

Маска FFP3 SUPERONE 3207, Арт.6МАС028

  • Description

Description

Со облик на школка кој идеално налегнува на лицето.

Штити од аерозагадување, цврсти и течни аеросоли и прашина.

Маска со највисок заштитен фактот Х 20 (APF 20, NPF 50), со способност за филтрација од 99%.

Honeywell
FFP3
EN 149:2001