Батерија со рачка Арт. 8Б003

Батерија со рачка Арт. 8Б003

  • Description

Description

Батерија со рачка 19 LED, со повеќе функции: како базна рачна светикла, може да се ротира и да се монтира на ѕид

Светлина: 74 лумени

Времетраење 8 часа

Батерии: Dх 4

Изработена од ABS