Торба за алат Арт. 8ТOP005

Торба за алат Арт. 8ТOP005

  • Description

Description

Торба за алат, црна, Soft shell, отворена торба со склопувачки страни и отстранлива PVC база. Има 4 отворени торбички, 1 покриен џеб, 1 D-прстен, 6 надворешни јамки и 14 внатрешни јамки

Состав: 100% полиестер 600D ткаенина