Батериска светилка за на глава Арт. 8Б001

Батериска светилка за на глава Арт. 8Б001

  • Description

Description

Батериска светилка LED за на глава

Осветленост: 40 лумени

Времетраење: 10 часа

Батерии: ААА х 3

Функција: високо – средно – флеш