Батерија светилка за на главаАрт.8Б004

Батерија светилка за на главаАрт.8Б004

  • Description

Description

Батерија светилка за на глава со двојна сила, користи CREE технологија. Изработена од ABS и полиестер. Светлина: 100 лумени, времетраење: 8 часа, батерии: АААх3, Функција: силна-слаба-флеш