Батериска светилка рачна Арт. 8Б002

Батериска светилка рачна Арт. 8Б002

  • Description

Description

Батериска светилка рачна, 3W CREE Torch, алуминиумска, користи Cree технологија што ја прави 10 пати посјајна од обичната LED, има телескопски зум, егрономско гомено топче, лента за раката и држач за појас.

Светлина: 180 умени

Времетраење: 8 часа

Батерии: AAAh3

Функции: високо-средно-флеш