Светилка Арт. 8Б006

Светилка Арт. 8Б006

  • Description

Description

Погодна за сигурносни светилки, снажниот појачувач нуди современа висока CREE технологија со долготрајно користење и стандардни D батерии за секојдневна употреба.

Светлина: 800 лумени

Време за користење: 40 часа

Батерии: вклучени D x 3

Функција: висока-средна-ниска-блиц-SOS