Торба Holdall, повеќенаменска Арт. 8ТОP006

Торба Holdall, повеќенаменска Арт. 8ТОP006

  • Description

Description

Со ID држач, две прегради со патент и прилагодлива прерамка

Состав: најлон прекриен со ПВЦ 520г

Капацитет: 65 литри