Патна торба Арт. 8ТОP004

Патна торба Арт. 8ТОP004

  • Description

Description

Торба патна со повеќе џебови, црна/црвена

Состав: 100% полиестер, 190Т ткаенина со полиамиден премаз

Капацитет: 70 литри