Торба за алат за на струк со 19 џеба Арт. 8тор009

Торба за алат за на струк со 19 џеба Арт. 8тор009

  • Description

Description

Торба за алат за на струк со 19 џеба за оптимална организација и лесен пристап до алат. Изработена од високоиздржлив солиден полиестер зајакнат со водоотпорна мембрана.